dimecres, 8 de desembre del 2010

Predoneu!

Vull demanar perdó per no haver estat present ahir quan va sorgir un petit problema: el Joan no podia entrar com a administrador de la nostra Wiki per un problema técnic, ara he vist que finalment es va resoldre, però penso que hi hagués pogut estar i per culpa de que em vaig trobar bastant malament de l'estómac, no tenia gaire forces per estar davant de l'ordinador. Em sap greu! Crec que no he estat massa bona coordinadora.

5 comentaris:

  1. Hola Íngrid!

    Segur que en Joan i els teus companys ho entendran.

    Ànims amb la wiki!

    Una companya de ctic (grup Unite-k 3.0)

    Gemma

    ResponElimina
  2. Hola Ingrid!
    No pots dir que no has estat una bona coordinadora! jo no ho crec i com a membre de l'equip m'has de donar credibilitat! jeje.
    Tots podem tenir un mal dia, tampoc vàrem poder fer res per solucionar l'accés del Joan a la wiki perquè era per d'altres motius.
    Ànims i a recuperar forces per finiquitar el projecte!

    ResponElimina
  3. Hola Ingrid,

    No t’amoïnis per això! No passa res perque no et connectessis, qualsevol de nosaltres podria no haver-se connectat per algun motiu o simplement perque era un dia de festa (jo vaig tenir la temptació :)!!! Per això som un grup, perque si un no hi pot ser i siguin els altres!i com diu el Jaume jo també crec que has estat una bona coordinadora i com a membres de l'equip ens has de donar credibilitat!!!!
    He vist que encara no estàs recuperada del tot així que cuida't i ànims!

    ResponElimina
  4. Hola Ingrid,
    Estic totalment d'acord amb vosaltres! Ingrid, tranki entre tots es pot fer tot!!! No sempre podem estar al cent per cent. Anims !!!! Ja ens queda poquet !!!!

    ResponElimina