dimecres, 15 de desembre del 2010

PAC 4: La última!

Ahir volia fer una entrada al bloc però em deia que m'havia caducat la invitació per participar-hi i al accedir-hi es penjava. Bé, problemes tècnics per variar... la Carme ja m'ha tornat a enviar una invitació i ens ha fet a tots administradors. Pel que fa a l’edició del bloc no utilitzàvem tots els seus recursos però quan hem decidit que es treballessin més la resposta ha estat positiva. La veritat és que si el podem fer més nostre i treballar-lo encara més val la pena perquè provarem i descobriment noves eines. De moment el bloc ha fet un canvi d'aspecte brutal!!!! molt positiu!

Un cop enviada la PAC3, cal destacar la implicació i l’assoliment de tots els objectius marcats en la seva elaboració.
De cara a la quarta i última PAC, crec que tenim l’avantatge de tenir la wiki molt elaborada i és molt encertat millorar detalls, de format bàsicament, tal com hem establert.
També serà el moment per millorar aspectes d’anteriors PACS (etiquetes del Delicious per exemple). En aquest transcurs i com a conseqüència, amb una visió més panoràmica de les activitats de l’assignatura, podrem detectar el que comenta la Ingrid: “si ens hem deixat coses al tinter”. Encara tenim molta feina per fer però, el fet que part d’ella sigui per millorar és molt gratificant i ho alleugereix.
És també per tot el rodatge que tenim, el treball ben fet, que no ens serà difícil entregar-lo en una data màxima, sense possibilitat de demora.
Pel que fa a la presentació i difusió del projecte no et preocupis Ingrid! les qüestions que ens plantegin sobre el projecte seran resoltes previ consens del grup i crec que serà una de les parts més interessants del projecte.
En fi, a seguir com fins ara!


A millorar en tot lo possible les anteriors PACS alhora que elaborar un súper PAC4!!!!


Imatge: http://www.freedigitalphotos.net/images/Gestures_g185-Man_OK_p20542.html

2 comentaris:

  1. :) el descans és no tenir un excés de feina per fer, que bé que senta la feina feta!jeje

    ResponElimina