diumenge, 12 de desembre del 2010

Fi PAC 3!

Ja estem a punt d'entregar la PAC 3!!!! Qui ens ho havia de dir que el temps passaria tant ràpid! Jo la veritat es que ja en tinc ganes d'entregar-la i deixar de banda el neguit que acompanya els dies anteriors a l'entrega!

La valoració que puc fer d'aquesta PAC és força positiva, he après a utilitzar eines que fins ara no coneixia i a més a més les he pogut utilitzar en altres àmbits!

Pel que fa a la valoració del treball en grup puc dir que en general la valoració també és força positiva: tothom a complert els terminis que havíem establert, entre tots vam decidir posposar l'entrega de la PAC, tothom col·labora a l'hora de revisar la wiki...

Com que en els comentaris dels resultats de la PAC 2 ens van dir que el bloc ha de servir també com a espai de reflexió per descriure en aquells aspectes que podem millorar, doncs esmentaré que crec que en l'aspecte que hauríem de millorar és en acabar de pactar alguns aspectes formals de la wiki, com per exemple el format i la mida de les fotos que hem introduït en la wiki, la mida de les icones que ens serveixen com a enllaços... perque crec que d'alguna manera hem duplicat la feina al intentar cadascú per la seva banda, unificar el criteri de les imatges.


Bé doncs, haurem d'agafar forces per la recta final, que això ja s'acaba!!!!

Ànims a tots!

1 comentari:

  1. Estic d'acord en que hauriem de pactar el tema de les fotos. Pel que fa a les icones, he procurat que fossin en totes les pàgines de la mateixa mida, però com no hem establert una mida pactada he triat la que m'ha semblat més adient.

    Tot això ho podem fer de cara la pac4

    ResponElimina