divendres, 10 de desembre del 2010

Final PAC3!

Crec que el pont ha vingut en un bon moment!
Més o menys hem tingut temps per relaxar-nos en una de les etapes en què la feina de grup està sent força intensa amb l’elaboració de l’esborrany de la wiki. Sembla impossible que haguem elaborat tants apartats amb tant poc temps!
Ens està quedant una senyora wiki! Una wiki molt elaborada; pels continguts, el mapa conceptual, les fotografies... tant, que com ja hem establert, les modificacions les haurem de centrar més en sintetitzar conceptes, l’estructuració...

Per una altra banda també hem estat enfeinats plantejant i aplicant millores a alguns aspectes de la wiki que es corresponen a la PAC2. Que per cert, ens hem de felicitar un cop més per la nota de la PAC2! Sens dubte també arriba en un bon moment per donar l’última empenta a la PAC3.

I, paral·lelament a tot això hem fet front als petits obstacles tècnics, típics del treball en un entorn virtual. No podem demanar més!

M'he confirmat que una de les claus de la bona dinàmica del grup que comenta la Carme, prové de la capacitat de millora (PAC2), a més de l'assoliment dels objectius (PAC3) com portem fent des del primer dia. I això ho compartim els quatre components del grup!

Ja queda poc gent!
Endavant i a seguir amb aquest nivell de grup i de projecte!!

1 comentari:

  1. Avegades penso que hem estat una mica bruixots, de bon rotllo, ehh!!! La creació del grup va ser ràpida i està funcionant!!!

    ResponElimina