dimecres, 15 de desembre del 2010

PAC3 ENTREGADA!!!!

Això si que és una bona noticia, Pac 3 finalitzada i entregada!!!! Han estat un dies de nervis, tensions i presses per poder finalitzar el treball que se’ns va encarregar.
Com ja he comentat i han comentat la resta de companys de grup, en aquesta Pac hi han hagut uns petits problemes o millor dit entrebancs que els hem anat solucionant amb consens i amb encert. Deixo una pregunta a l’aire. Que hagués passat si no ho haguéssim sabut superar? Ja tenim prou feina, perquè a sobre hi hagi mal estar o males cares (millor dit, intervencions dures o fora de lloc).                  
Una vegada ja quasi finalitzada la Wiki, poden quedar alguns retocs de disseny com comenta la Mònica o algunes aportacions, em meravella  la feina feta. Potser amb aquesta afirmació  no sóc objectiva al formar part de la creació de la mateixa, però jo fa uns mesos enrere hagués dit que no era possible fer aquest treball i menys virtualment. Realment me n’adono que amb un bon suport didàctic, l’ajuda dels companys i la perseverança, tot es possible.
Ara, ens toca mirar cap al futur, l’acabament de l’assignatura. Ens diuen que hem de defensar el nostre projecte i valorar els dels nostres companys d’aula. Pel que fa a la defensa crec que serà aferrissada, qui no defensarà amb totes les eines possibles la feina feta fins ara??? Qui no voldrà defensar el seu esforç??
Doncs, com ja vaig dir en una de les meves primeres intervencions al bloc. Companys a la lluita!!!!!   (en el bon sentit, que ningú s’ho prengui al peu de la lletra)

Imatge: http://www.flickr.com/photos/74244086@N00/3787787957

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada