divendres, 12 de novembre del 2010

Valoracions

Bé, amb el bloc ja inaugurat i la segona Pràctica d’Avaluació Continuada a punt de finalitzar faig la primera valoració del funcionament del grup Arxivers 3.0.

Crec que està avançant satisfactòriament en els seus objectius, amb compromís i ganes per part dels quatre membres. La coordinadora ha marcat unes pautes adients i correctes en tot moment i tots ens hem implicat en el mateix grau. Les intervencions es duen a terme amb regularitat tal i com s’establí i les decisions s’aproven amb consens. Davant de dubtes, s’aporten beneficiosos suggeriments i el respecte s’ha convertit en un aliat de la comunicació. A més, hem comprovat l’encert de les diverses metodologies de treball establertes, com la creació d’un document per treballar-hi a sobre mitjançant successives versions. D’aquesta forma s’ha agilitzat el treball i el funcionament del grup.
Fent la vista enrere és palès que ja hem fet força feina: l’elecció del tema del projecte, els acords inicials del grup, la planificació grupal, els criteris de cerca, l’edició a la Wiki mitjançant presentacions personals... El projecte ja pren forma. Quan recordo el període de creació dels grups crec que la incertesa s’esfumà ràpidament, ja que la formació va ser ràpida i efectiva.
Mai havia treballat en grup d’aquesta forma i per mi les dificultats, que he convertit en reptes; han estat l’ús de les tecnologies, a mesura que ha anat avançant el projecte descobria eines noves (i problemes tècnics o de format); i l’organització personal. Has d’estar atent en tot moment.

Amunt el projecte!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada