divendres, 19 de novembre del 2010

Valoració PAC

Com diuen els companys la PAC 1 ens ha anat força bé, tant en coordinació com en resultats! Com ha dit en Jaume potser ens ha faltat una mica més de comunicació amb el consultor ja que en aquesta PAC vam decidir que la planificació la realitzaríem d'una manera determinada però no vam ser conscients que en tot cas això l'hi hauríem d'haver comunicat! Bé, els errors serveixen per aprendre!

Ara estem a punt d'entregar la PAC 2, en la qual penso que tots hi hem posat esforç i no hem perdut la implicació ni l'interès amb el que vam començar, així que també voldria felicitar el grup per aquest motiu (quan tinguem els resultats ja avaluarem si aquesta implicació i esforç ha estat correcte o no! ;)

Bé, només em queda recordar que ja estem en la meitat del projecte i que fins ara entre tots ens n'estem sortint força bé, espero que continuem així! I com diu l'Íngrid, que els únics problemes als quals haguem de fer front només siguin de tipus informàtic (que ja n'hem trobat i segurament en trobarem...)

Ànims a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada