diumenge, 14 de novembre del 2010

Valoració del funcionament del grup de treball

, sembla que ha arribat l'hora de fer les primeres valoracions del funcionament del grup de treball, així que...
En primer lloc m'agradaria destacar que la implicació per part de tots els membres del grup està essent un dels factors principals que ens ajuda a portar endavant aquest projecte. Volia destacar això perque crec que tots els membres estem implicats per igual i això ens facilita que entre tots i poc a poc puguem anar trobant solucions als nous reptes que van sorgint al llarg de les diferents PAC.
En segon lloc, penso que hem aconseguit crear un bon ambient de treball i col·laboració, ja que tothom respecta les normes i les seves tasques però també col·labora amb les dels companys. Suposo que en això ha influït la manera en que hem pres les decisions, a través del consens, i que les diferents intervencions dels companys, com deia el Jaume, es duen a terme amb regularitat.
Personalment penso al igual que els meus companys, que tot i que en un principi aquesta manera de treballar era nova per a mi, la incertesa que em generava s'ha anat esvaint i mirant ara el projecte m'adono que ja hem avançat força i que gairebé ens trobem a la meitat del recorregut!

Ànims a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada