dissabte, 27 de novembre del 2010

Reflexions PAC3

Bé, ja hem començat la PAC3, el mapa conceptual! He de dir que aquesta eina era nova per a mi fins aquest matí! La veritat és que fins que no l'he començat a utilitzar tenia un punt d'angoixa per aquest tema. Ara, que ja hi he estat "putinejant" una bona estona, m'angoixa més el fet d'estructurar bé el mapa, amb els conceptes que volem definir i el format que li volem donar que no pas l'eina en si!!! Tot i que he de dir que encara em queda molt per aprendre sobre el cmapstool!!! Però bé, suposo que entre uns i altres ens en sortirem, no?

D'altra banda m'agradaria comentar una curiositat que ha succeït aquest matí: s'ha produït una dualitat en el mapa conceptual; i és que dos companys estàvem treballant sobre la mateixa versió del mapa sense saber-ho. El resultat han estat dos versions del projecte que no tenien en compte la versió de l'altre (perque han estat simultànies!), això ha fet que posteriorment haguéssim d'unificar les dues versions i per tant, podríem dir que ens ha "duplicat" la feina. A partir d'aquí, només recordar-nos (jo inclosa) que cal enviar un missatge al tauler del grup informant que estem treballant sobre una versió comuna o mirar que cap company ja hagi enviat el missatge i per tant ja hi estigui treballant per evitar aquestes duplicitats.

Per finalitzar comentar només que aquesta setmana ens hem relaxat una miqueta perque gran part del grup ha estat absent uns dies o uns altres (la veritat és que ens hem absentat 3 membres dels 4 que formem el grup!) però bé, ara és qüestió de continuar amb les mateixes ganes amb les que vam començar!

Ànims

1 comentari:

  1. Ostres!
    Segur que en descobrir que havíeu fet dues versions sobre el mateix document us en vau lamentar, però jo de vegades penso que això no sempre és tan dolent. En algunes situacions pot ser odiós, però en el vostre cas, tot i que vosaltres ho heu solucionat millor fent una barreja, es pot solucionar escollint la millor versió i avall que fa baixada ^_^
    Salut!
    El psocòpter Jordi

    ResponElimina