divendres, 14 de gener del 2011

Valoracions: Final PAC4 i Final TIC

PAC4

Això ja s’acaba!!
Ostres, quina setmaneta! He estat neguitós amb el tema del projecte perquè justament quan m’ha tocat fer de coordinador han resultat ser els dies que menys temps hi podia dedicar. La formulació de la valoració individual, tot i que aparentment no ho semblava, també ha resultat costosa. No obstant, he estat de sort amb la que m’ha tocat valorar, m’ho he passat molt bé llegint-la de cap a peus!
Davant l’expectativa de les valoracions rebudes per la nostra Wiki, estic molt satisfet que els comentaris que hem rebut siguin positius.
Feta la valoració de la wiki que ens ha tocat ja només ens queda perfilar la defensa de la nostra Wiki i esperar l’arribada de la nota de la PAC3!!!!!

TIC

Penso com la Carme que els primers dies de l’assignatura van ser de nervis, els recordo com un allau d’informació a la que tampoc estava acostumat a accedir en format digital. I de pors, pensar si podràs seguir el ritme de treball, si trobaràs un grup, si el treball en grup funcionarà... moltes i moltes qüestions.
Veure que hi havia gent amb la qual coincidia per la temàtica del treball i que podríem formar un grup va ser alliberador. Tots ens vàrem posar les piles a l'hora de treballar amb recursos digitals nous per a nosaltres i, sobretot, vàrem tenir una predisposició i un compromís al treball des del primer dia. Crec que hem estat un exemple de grup on ha destacat la bona comunicació entre els membres.

Tot ha resultat ser com en els millors pensaments possibles: acabar la feina i acabar-la ben feta!

Ja no queda res!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada