dijous, 13 de gener del 2011

VALORACIÓ GLOBAL TIC

Companys aquestes alçades del treball penso que  ja puc fer la valoració del que ha estat per mi cursar aquesta assignatura.
Les primeres sensacions van ser de por, atabalament, nerviosisme i adjectius similars. Varem començar la primera Pac i aquestes sensacions van augmentar més por, més atabalament  més nervis. Varem participar en un debat virtual i en la creació d’un grup i amb un projecte en el que treballar, que per cert crec que varem estar encertats tant en  la creació del grup com en el tema del treball, a la fi de la primera Pac  les sensacions ja començaven a calmar-se.
Tot en un plegat ja estàvem confeccionant la segona Pac, les idees anaven sorgint i anàvem  creant  les eines per poder treballar en grup, algunes de elles totalment desconegudes, però malgrat aquest handicap en tot moment hi va haver una bona i ràpida entesa entre tots els membres del grup i la Pac va ser redactada i entregada.
La tercera  penso que ha estat la més complicada i la més treballada, confeccionar la wiki, buscar imatges, buscar fonts d’informació, redactar continguts, el Cmp Tools (aquest mapa conceptual el recordaré durant temps, en aquell moment varen tornar a aparèixer les sensacions inicials), en aquesta Pac una vegada més va quedar palesa la bona sintonia entre els membres.
Arribem a la Pac actual amb la feina quasi feta,hem fet ajustaments a la wiki i hem el.laborat una presentació conjunta i la darrera tasca grupal que ens queda es la defensa del nostre projecte.
Durant el desenvolupament de les Pacs ha quedat reflexada la bona sintonia, el compromís, la responsabilitat i el bon fe de tots els components del grup. La figura de coordinador ha  estat normalitzada com una tasca més de les Pacs, les tasques han estat compartides i els contratemps que han aparegut s’han sabut superar positivament.
Penso que ha estat un èxit, m’agrada el treball fet, m’he enriquit amb els coneixements tecnològics adquirits, hem confirmat que es pot fer un treball virtual en grup  i demostrat que amb una bona comunicació la gent s’entén.
Nois, feina feta (falta un xic) !!!!!!!!!!!!!!!!
Carme


1 comentari:

  1. "Amb bona comunicació la gent s'entén", i amb CTIC la comunicació va més enllà :) Creieu que hi haurà més assignatures com CTIC a la UOC? :)
    Psocòpter JOrdi

    ResponElimina