diumenge, 16 de gener del 2011

FINAL TIC

Ja hem penjat la defensa del nostre projecte i només ens queda esperar si algú vol continuar el debat! Així doncs, ja ha arribat l'hora de fer la reflexió final sobre la matèria, el projecte, el funcionament del grup...

En primer lloc destacar que aquesta ha estat una matèria nova per a mi en la qual he aprés moltes coses sobre el funcionament de les wikis i el treball col·laboratiu. També reconec, però, que encara em queda molt per aprendre i així ho he pogut veure en les valoracions, amb les encertades propostes de millora que ens han fet els companys... però tot i així puc dir que estic contenta amb el projecte que hem realitzat.
Suposo que com per a molts de vosaltres el funcionament d'aquesta matèria era nou per a mi i això em suposava un gran neguit, però com ja he dit tantes vegades, gràcies a l'equip que hem format aquest neguit ha anat desapareixent i a dia d'avui ja pràcticament podem donar el projecte com a tancat!

En segon lloc veig necessari fer referència al bon clima de treball que hem aconseguit els @rxivers 3.0, on tothom ha col·laborat i ha ajudat a la resta de l'equip quan ho ha necessitat. En les valoracions del projecte un company ens preguntava si el sistema que havíem utilitzat en la coordinació ens havia funcionat: jo realment crec que ha funcionat perque tothom ha estat conscient de les seves tasques i ningú ha hagut d'anar a remolc de ningú. Crec que cadascú de nosaltres ha intentat fer-ho de la millor manera i aquesta predisposició ha fet que el projecte anés endavant tots i els entrebancs que anaven sorgint!

Eps, ja m'oblidava...

FELICITATS PER LA FEINA FETA!!!!!

Imatge:http://www.flickr.com/photos/99037763@N00/488931923

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada